وب سرور های لینوکس به عنوان برنامه ای مهم برای سیستم عامل های مختلف نصب و استفاده می شوند. امروزه بسیاری از افراد در کامپیوتر و لپ تاپ های خود از سرور های مختلفی استفاده میکنند که این سرور ها هر کدام کاربرد های مخصوص خود را دارا هستند.
هر کدام از سرور ها که در رایانه های شما نصب میشوند ویژگی و کاربرد هایی دارند، که ما در اينجا برای شما از یکی از این سرور ها نام لینوکس را مطرح می کنیم .
در این مقاله ما نیز قصد داریم برای شما در رابطه با معرفی وب سرور های لینوکس و همچنین کاربرد و کارایی و ویژگی هاي اين سرور و.. اطلاعاتی ارائه بدهیم .
سرور لینوکس چیست؟
سرور لینوکس سروری است که از سال 1991 وارد بازار برای رایانه ها شده است، سرور لینوکس یک هسته اصلی سیستم عامل است، و نماد آن تصویر یک پنگوئن است و نسخه های آن رایگان وجود دارند. سرور لینوکس طوری مانند رایانه طراحی شده است که از سیستم عامل لینوکس بهره وری میکند و یک رایانه ای مطمئن و دارای امنیت در حد بسیار زیاد بالایی دارد.
سرور های لینوکس دارای انواع مختلفی هستند و بعضی از آن سرور ها کاربرد های خیلی بیشتری میان متقاضیان خود دارند. افراد برای اینکه امنیت رایانه و کامپیوتر های شخصی و یا اداری و .. خود را تامین کنند به سمت نصب این سرور های لینوکس می روند.
پیشنهاد مطالعه: آشنایی با سرور مجازی
معرفی وب سرور های لینوکس
وب سرورهای لینوکس که می توان نام برد عبارتند از:
- سنتوس (CentOS)
- فدورا (Fedora)
- اوبونتو (Ubuntu)
- اپن سوزه (OpenSUSE)
- دبیان (Debian)
- مینت (Mint)
- گینتو (Gentoo)
- دیپ پین (DeePin)
- لینوکس (Linux)
- آرچ (Arch)
- رد هات (Red hat)
سرور های لینوکس که نام برده شده اند ممکن است تعداد و انواع خیلی مختلفی دیگری داشته باشند، اما ما در این مقاله برای شما به معرفی سرور های لینوکسی پرداخته ایم که از رایج ترین های این سرور ها هستند.
ویژگی های انواع وب سرور های لینوکس چیست؟
در این قسمت به توضیح ویژگی هاي از پر کاربرد ترین و معرفی سرور های لینوکس می پردازیم .
- : دبیان (Debian)
سرور لینوکس دبیان Debian Linux server یکی از پر طرفدار ترین و پر کاربرد ترین سرور های لینوکس است، که این سرور دبیان 20 هست که در بازار عرضه شده است. سرور لینوکس دبیان از قدمت دار ترین سرور هایی است که بیشتر برای رایانه های شخصی کاربرد دارد. این سرور دبیان
طوری طراحی شده است که مخزن بسته های نرم افزاری خیلی زیادی را در خود دارد.
- : اپن سوزه (OpenSUSE)
سرور لینوکس اپن سوزه از پر کاربرد ترین های سرور های لینوکس است، که برای مدیران سیستم و توسعه دهندگانی طراحی شده است که میخواهند برای خود شان سرور های شخصی ای درست کنند. این سرور اپن سوزه بسته های نرم افزاری به اندازه حداقل یا فقط بسته های خیلی ضروری را میتواند بار گیری کند.
- : اوبونتو (Ubuntu)
سرور لینوکس اوبونتو از سرور هایی است که کاربرد خیلی زیادی دارند، کاربرد این سرور برای استفاده از رایانه های شخصی است. این سرور اوبونتو را شرکت سازنده آن طوری طراحی نموده است که خود هر مدتی که بگذرد به روز رسانی میشود و نیاز نیست شما هر زمان آن را به روز رسانی کنید.
- : فدورا (Fedora)
سرور لینوکس فدورا یکی دیگر از پر طرفدار ترین سرور لینوکس است، بیشتر برای استفاده های تجاری است. سرور فدورا یک سرور بسیار قدرتمندی است که برای احراز هویت ها و دسترسی آسان به اطلاعاتی را هم میتوانید از آن استفاده کنید.
- : سنتوس (CentOS)
سرور سنتوس یکی دیگر از سرور های لینوکس است که کاربرد آن بیشتر به سمت تجاری است. سرور سنتوس پر طرفدار ترین سرور است به طوری که تقریبا 30 در صد از استفاده کننده های سرور لینوکس از کاربران این سرور سنتوس هستند. محیط سرور لینوکس سنتوس محیط امن و بسیار آسان و راحتی دارا است.
جمع بندی مطالب
تا به این قسمت به چند مورد از معرفی وب سرور های لینوکس پرداختیم که از بهترین ها در رده خود هستند، و از پر کاربرد ترین ها و پر طرفدار ترین ها می باشند.
سرور های لینوکس دیگری هم وجود دارند که به نسبت این سرور های نام برده شده در این مقاله، کاربرد کمتری دارند. توجه داشته باشید فرق بین سرور های قوی و مطمئن از نظر امنیتی با سرور های ضعیف و دارای امنیت کم فقط از نظر پیکر بندی تفاوت دارند.
بیشتر بدانید: روش ایجاد سرور مجازی لینوکس
دیدگاهتان را بنویسید