vmware چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟

vmware چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟-وب سایت مرکز داده مبین

برای آنکه بدانید vmware چیست؟ و چه کاربردهایی دارد تا انتها با ما باشید. Vmware(VM) یک ماشین مجازی و منبع محاسباتی است که به جای رایانه فیزیکی از نرم افزار برای اجرای برنامه ها و استقرار برنامه ها استفاده می کند. یک یا چند ماشین مجازی “مهمان” روی یک ماشین “میزبان” فیزیکی اجرا می شود. هر ماشین مجازی سیستم عامل خود را اجرا می کند و به طور جداگانه از ماشین های مجازی دیگر عمل می کند، حتی زمانی که همه آنها بر روی یک میزبان اجرا می شوند. این بدان معنی است که، برای مثال، یک ماشین مجازی MacOS می تواند بر روی یک کامپیوتر فیزیکی اجرا شود.

فناوری ماشین مجازی vmware برای بسیاری از موارد استفاده در محیط‌های داخلی و ابری استفاده می‌شود. اخیراً، سرویس‌های ابری عمومی از ماشین‌های مجازی برای ارائه منابع برنامه مجازی به چندین کاربر به طور همزمان استفاده می‌کنند تا محاسباتی کارآمدتر و انعطاف‌پذیرتر داشته باشند.

آخرین نسخه مجازی سازی نسل بعدی را برای Dummies دریافت کنید. برای آشنایی بیشتر با مجازی سازها با مرکز داده مبین همراه باشید.

ماشین های مجازی vmware چه کاربردی دارند؟

ماشین‌های مجازی (VM) به یک کسب‌وکار اجازه می‌دهند سیستم عاملی را اجرا کنند که مانند یک رایانه کاملاً مجزا در یک پنجره برنامه روی دسک‌تاپ رفتار می‌کند. ماشین‌های مجازی ممکن است برای پاسخگویی به سطوح مختلف نیازهای قدرت پردازشی، اجرای نرم‌افزارهایی که به سیستم‌عامل متفاوتی نیاز دارند، یا برای آزمایش برنامه‌ها در یک محیط امن و جعبه‌شنودی به کار گرفته شوند.

ماشین‌های مجازی از گذشته برای مجازی‌سازی سرور استفاده می‌شده‌اند که تیم‌های فناوری اطلاعات را قادر می‌سازد منابع محاسباتی خود را یکپارچه کرده و کارایی را بهبود بخشند. علاوه بر این، ماشین‌های مجازی می‌توانند وظایف خاصی را انجام دهند که انجام آنها در محیط میزبان بسیار خطرناک است، مانند دسترسی به داده‌های آلوده به ویروس یا آزمایش سیستم‌های عامل. از آنجایی که ماشین مجازی از بقیه سیستم جدا شده است، نرم افزار داخل ماشین مجازی نمی تواند کامپیوتر میزبان را دستکاری کند.

ماشین های مجازی vmware چگونه کار می کنند؟

ماشین مجازی به عنوان یک فرآیند در یک پنجره برنامه اجرا می شود، مشابه هر برنامه دیگری، در سیستم عامل ماشین فیزیکی. فایل‌های کلیدی که یک ماشین مجازی را تشکیل می‌دهند شامل فایل لاگ، فایل تنظیمات NVRAM، فایل دیسک مجازی و فایل پیکربندی هستند.

مزایای ماشین های مجازی vmware چیست؟

مدیریت و نگهداری ماشین‌های مجازی آسان است و مزایای زیادی نسبت به ماشین‌های فیزیکی دارند:

ماشین های مجازی می توانند چندین محیط سیستم عامل را بر روی یک کامپیوتر فیزیکی اجرا کنند که باعث صرفه جویی در فضای فیزیکی، زمان و هزینه های مدیریت می شود.

ماشین‌های مجازی از برنامه‌های قدیمی پشتیبانی می‌کنند و هزینه مهاجرت به یک سیستم عامل جدید را کاهش می‌دهند. به عنوان مثال، ماشین مجازی aLinux که توزیعی از Linux را به عنوان سیستم عامل مهمان اجرا می کند، می تواند روی ahostserver که یک سیستم غیر عامل لینوکس مانند ویندوز را اجرا می کند وجود داشته باشد.

معایب ماشین های مجازی یا  vmware چیست؟

در حالی که ماشین‌های مجازی مزایای متعددی نسبت به ماشین‌های فیزیکی دارند، معایب بالقوه‌ای نیز وجود دارد:

  • اجرای چندین ماشین مجازی روی یک ماشین فیزیکی می‌تواند منجر به عملکرد ناپایدار در صورت برآورده نشدن نیازهای زیرساختی شود.
  • ماشین های مجازی کارایی کمتری دارند و کندتر از یک کامپیوتر فیزیکی کامل کار می کنند. اکثر شرکت ها از ترکیبی از زیرساخت های فیزیکی و مجازی برای ایجاد تعادل بین مزایا و معایب مربوطه استفاده می کنند.

معایب ماشین های مجازی vmware

انواع ماشین مجازی سازی چیست؟

تمام اجزای یک مرکز داده سنتی یا زیرساخت فناوری اطلاعات را می توان امروزه با انواع مختلف مجازی سازی مجازی سازی کرد:

مجازی‌سازی سخت‌افزار:

هنگام مجازی‌سازی سخت‌افزار، نسخه‌های مجازی رایانه‌ها و سیستم‌های عامل (VM) ایجاد می‌شوند و در یک سرور فیزیکی اصلی، واحد ایجاد می‌شوند. یک هایپروایزر مستقیماً با فضای دیسک و CPU یک سرور فیزیکی برای مدیریت ماشین های مجازی ارتباط برقرار می کند. مجازی‌سازی سخت‌افزار، که به عنوان مجازی‌سازی سرور نیز شناخته می‌شود، اجازه می‌دهد تا از منابع سخت‌افزاری به‌طور کارآمدتر استفاده شود و یک ماشین به‌طور همزمان متفاوتی را اجرا کند.

مجازی سازی نرم افزار:

مجازی سازی نرم افزار یک سیستم کامپیوتری کامل با سخت افزار ایجاد می کند که به یک یا چند سیستم عامل مهمان اجازه می دهد روی یک ماشین میزبان فیزیکی اجرا شوند. به عنوان مثال، سیستم عامل اندروید می تواند بر روی دستگاه میزبانی اجرا شود که به طور بومی از سیستم عامل ویندوز مایکروسافت استفاده می کند و از سخت افزاری مشابه دستگاه میزبان استفاده می کند.

علاوه بر این، برنامه‌ها را می‌توان مجازی کرد و از یک سرور به دستگاه کاربر نهایی مانند لپ‌تاپ یا گوشی هوشمند تحویل داد. این به کارمندان اجازه می دهد تا هنگام کار از راه دور به برنامه های میزبانی مرکزی دسترسی داشته باشند.

مجازی سازی فضای ذخیره سازی:

فضای ذخیره سازی را می توان با ادغام چند دستگاه ذخیره سازی فیزیکی مجازی سازی کرد تا به عنوان یک دستگاه ذخیره سازی واحد ظاهر شود. از مزایای آن می توان به افزایش عملکرد و سرعت، تعادل بار و کاهش هزینه ها اشاره کرد. مجازی‌سازی فضای ذخیره‌سازی همچنین به برنامه‌ریزی بازیابی فاجعه کمک می‌کند، زیرا داده‌های ذخیره‌سازی مجازی را می‌توان کپی کرد و به سرعت به مکان دیگری منتقل کرد و زمان خرابی را کاهش داد.

مجازی سازی شبکه:

چندین شبکه فرعی را می توان در یک شبکه فیزیکی با ترکیب تجهیزات در یک منبع شبکه مجازی مبتنی بر نرم افزار ایجاد کرد. مجازی سازی شبکه همچنین پهنای باند موجود را به چندین کانال مستقل تقسیم می کند که هر کدام می توانند به سرورها و دستگاه ها در زمان واقعی اختصاص داده شوند.

 vmware چیست و چه کاربردهایی دارد؟-وب سایت مرکز داده مبین

از مزایای آن می توان به افزایش قابلیت اطمینان، سرعت شبکه، امنیت و نظارت بهتر بر استفاده از داده ها اشاره کرد. مجازی سازی شبکه می تواند انتخاب خوبی برای شرکت هایی با حجم بالای کاربر باشد که همیشه نیاز به دسترسی دارند.

Vmware  چیست؟ و چه کاربردهایی دارد؟ را در مرکز داده مبین بررسی کردیم، شما همچنین می توانید برای خرید هاست و همچنین خرید سرور مجازی به این سایت مراجعه فرمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *