نصب nginx در دایرکت ادمین در کنار apache به صورت reverse proxy

Nginx چیست و با وب سرور Apache چه تفاوتی دارد

 

در این مقاله می خواهیم آموزش نصب nginx در دایرکت ادمین در کنار apache به صورت reverse proxy به همراه دستورات آن قرار دهیم.

Nginx یک وب سرور است که در کنار وب سرور آپاچی یکی از محبوب ترین وب سرورهای لینوکسی است. البته nginx قابلیت نصب روی سرورهای ویندوزی هم دارد اما بیشتر برای سرورهای لینوکسی توسعه داده شده است.

یکی از دلایلی که بیشتر سایت های پربازدید از وب سرور nginx استفاده می کنند توانایی رسیدگی و پاسخ گویی بیشتر از ۱۰هزار درخواست همزمان در یک لحظه حتی با حافظه محدود است.

اما یکی از دلایلی که کار با nginx را برای برخی از کاربران سخت می کند عدم پشتیبانی از htaccess است. سایت سازهای معروفی مانند وردپرس و جوملا برای برخی از تغییرات نیاز به فایل htaccess دارند که تنها آپاچی از این فایل پشتیبانی می کند. به همین دلیل برای استفاده از عملکرد nginx در کنار امکانات apache روشی به نام nginx reverse proxy استفاده می کنیم که همزمان از دو وب سرور استفاده می کنیم.

پیشنهاد مرکز داده مبین : خرید هاست و انواع آن

نصب Reverse-proxy NGINX + Apache در دایرکت ادمین

برای نصب nginx به صورت reverse به سرور خود با کاربر root وصل شوید و از طریق custombuild اقدام به نصب nginx کنید.

cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build update_da
./build set webserver nginx_apache
./build nginx_apache
./build rewrite_confs

دقت کنید برای اجرای دستورات فوق حتما باید از custombuild 2 استفاده کنید. در صورتی که custombuild 2 نصب نیست، لینک زیر را ببینید.

How to upgrade to CustomBuild 2.0

Nginx برای ما انتخاب درستی است یا خیر؟

nginx را به دو صورت می توان نصب کرد. به عنوان وب سرور مستقل یا در کنار آپاچی. اگر روی سرور خود تعداد سایت های محدودی دارید و مدیریت آنها با شما است می توانید از nginx به صورت مستقل استفاده کنید اما اگر به عنوان مثال سرور شما برای ارائه خدمات هاست اشتراکی استفاده می شود، قطعا باید nginx را در کنار آپاچی نصب نمایید. البته ناگفته نماند اگر سایت های روی سرور بازدیدکنندگان متوسطی دارند آپاچی به تنهایی نیز برای شما مناسب است.

پیشنهاد می کنم اگر به وب سرورهای و کانفیگ آنها آشنایی ندارد، خودتان nginx را نصب نکنید چرا که سایت های روی سرور از دسترس خارج می شوند. شما می توانید برای نصب nginx به ما تیکت ارسال نمایید.

ثبت درخواست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *