10 دلیل رایج بالا نیامدن سایت وردپرس

بالا نیامدن سایت وردپرس

بالا نیامدن سایت وردپرس می تواند به علت های مختلفی باشد. علت هایی مانند خطای سرور ، ایرادات هاست و دامنه ، تنظیمات نادرست و …

هر کدام از این دلایل با روش های متفاوتی قابل حل می باشند. در ادامه برخی از مهمترین دلایل این مشکل را به همراه راه حل آن بررسی می کنیم.

خطای اتصال به پایگاه داده

اتصال به پایگاه داده باید به درستی صورت بگیرد. برای بررسی این مسئله مسیر زیر را رفته و در این قسمت مشخصات پایگاه داده خود را مشاهده کنید.

CPanel – Public HTML – wp –config.php

حال نام پایگاه داده ، نام کاربری و رمز عبور پایگاه داده را چک کنید که به اشتباه تغییر پیدا نکرده باشد. با مراجعه به پنل ، از پاک نشدن پایگاه داده وب سایت اطمینان حاصل کنید.

ایرادات هاست و دامنه

یکی دیگر از دلایل بالا نیامدن سایت وردپرس ، مشکلات هاست و دامنه می باشد. تاریخ انقضاء هاست و دامنه را بررسی کنید. چنانچه این تاریخ به اتمام رسیده باشد ، با شرکتی که اقدام به خرید هاست کرده اید ، تماس گرفته تا اقدامات لازم انجام شود. با تمدید شدن زمان مربوط به دامنه و هاست ، مشکل برطرف می شود.

خطای سرور داخلی

چنانچه با خطای سرور داخلی مواجه شدید ، به بخش  CPanel – File Manager – Public HTML – htaccess بروید. حال فایل به روز و کاملتر htaccess را دانلود کرده و نام فایل htaccess قبلی خود را عوض کنید. htaccess جدید دانلودی را بارگذاری کنید و htaccess قبلی که نامش را تغییر دادید ، حذف کنید.

خطای کد وردپرس ، علت بالا نیامدن سایت وردپرس

این امکان وجود دارد که به علت خطای کد ، بارگیری سایت به درستی انجام نشود. بنابراین باید به انجام یک سری تغییرات مربوط به کد زدن در سایت وردپرس اقدام کنید. البته می توانید به جای این کار با اضافه کردن یک افزونه وردپرسی مناسب ، از دردسر تغییرات فانکشن راحت شوید. برای تغییرات فایل Functions.php می توانید از افزونه  My Custom Functions استفاده کنید.

حد مجاز حافظه PHP

تنظیمات حد مجاز حافظه PHP می تواند سبب عدم آپلود سایت وردپرس شود. برای افزایش حد مجاز حافظه PHP به مسیر CPanel – File Manage – Public HTML – WP Content رفته و کد مربوطه را در پوشه Config.php وارد نمایید. شاید با انجام این تغییرات مشکل بالا نیامدن سایت وردپرس برطرف شود.

حداکثر زمان اجرا PHP

برای رفع این مشکل باید زمان اجرای سایت را افزایش دهید. بنابراین به مسیر CPanel – File Manage – Public HTML – WP Content رفته و کد مربوطه را در فایل htaccess وارد کنید. این کد می تواند به صورت set_ time_ limite(300); باشد.

تنظیم Permalink

Permalink نادرست می تواند در آپلود سایت وردپرسی مشکل ایجاد کند. برای رفع این مشکل به پنل مدیریت سایت وردپرس ورود کنید. حال به بخش تنظیمات Permalink رفته و گزینه  Post Name را کلیک کنید. سپس کلید Save Changes  را انتخاب کنید تا ویرایش های صورت گرفته ذخیره شود.

کد نادرست سایت از دلایل بالا نیامدن سایت وردپرس

کد اشتباه سایت وردپرس در آپلود سایت وردپرسی مشکل ایجاد می کند. دلیل این موضوع می تواند استفاده از تم ها یا پلاگین های نامناسب باشد که سبب افزودن کدهای خراب به سایت شما می شود. برای رفع این مشکل می توانید Theme  کنونی سایت را غیرفعال نمایید و Theme پیش فرض خود وردپرس را فعال نمایید.

در اقدامی دیگر می توانید همه ی افزونه ها و پلاگین های وردپرس را به طور کامل غیرفعال نمایید. حال افزونه ها را یکی یکی فعال نموده و به طور همزمان عملکرد سایت را زیر نظر داشته باشید. با این روش می توانید پلاگین یا افزونه ای که سبب ایجاد مشکل شده است را پیدا کنید و آن را پاک کنید. اگر به آن افزونه نیاز دارید ، نسخه سالم و با کیفیت تر آن را دانلود کنید.

نسخه وردپرس قدیمی

یکی دیگر از دلایل بالا نیامدن سایت وردپرس ، استفاده از نسخه های قدیمی و آپدیت نشده وردپرس می باشد. بنابراین برای رفع این مشکل باید جدیدترین نسخه وردپرسی را دانلود و نصب کنید. ممکن است با آپدیت وردپرس نیاز به آپدیت برخی از افزونه های وردپرسی هم باشد که باید این کار را نیز انجام دهید.

پلاگین و افزونه های قدیمی ، علت بالا نیامدن سایت وردپرس

 

بالا نیامدن سایت وردپرس

اگر تمامی دلایل لود نشدن سایت وردپرس را بررسی کرده و مشکل رفع نشد ، به روزرسانی افزونه ها و پلاگین ها را انجام دهید. استفاده از افزونه ها و پلاگین های آپدیت شده و جدید می تواند مشکل شما را در این زمینه برطرف کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *