بهترین هاست سرور: به کامپیوتری که همیشه و در هر حالتی فعال است و اطلاعات شما را از طریق اینترنت با دیگران به نمایش می گذارد؛ سرور گفته می شود. سرور ها به تنهایی توانایی ذخیره سازی و بارگذاری اطلاعات را ندارند؛ به همین دلیل بایستی به وسیله هاست به آن ها حجم مورد نظر را اعطاء کرد. هاست ها، سخت افزار هایی پیچیده هستند؛ که از تکنولوژی بروزی برخوردار می باشند. به همین دلیل می توانند به صورت شبانه روز، اطلاعات شما را در سرور های عمومی و اختصاصی نمایش دهند. هاست سرور ها، قابلیت های شگفت انگیزی به شبکه های اینترنتی می بخشند. بنابراین بهره گیری از هاست در شبکه های اینترنتی الزامی و ضروری است.
در این مقاله به صورت مفصل در رابطه با چگونگی فعالیت هاست در مجموعه های اینترنتی توضیح داده شده است؛ در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر، این مقاله را از دست ندهید. تفاوت هاست و سرور.
هاست سرور چیست؟
در دنیای امروز، اغلب امور بر مدار اینترنت می چرخد؛ لذا افراد از کسب و کار های اینترنتی کسب درآمد می کنند. در شغل های اینترنتی نیز محدودیت هایی وجود دارد؛ برای این که بر این محدودیت ها غلبه کنید، بایستی از روش های مختلفی بهره بگیرید.
اگر شما صاحب یک وب سایت نوپا هستید، مسلما برای افزایش ترافیک و بازدید کنند گان سایت خود، بایستی از سرور های اشتراکی استفاده کنید؛ تا بدین وسیله مشتریان خود را پیدا کنید.
یکی از ابزار آلات الکترونیکی که فعالیتش بیشتر به صورت خدماتی می باشد؛ هاستینگ است.به خدماتی که در یک حساب کاربری با مشخصات و حجم دیسک مشخص، در یک سرور مطمئن روی شبکه های اینترنتی دیتاسنتر صورت می گیرد؛هاست گفته می شود.
هاست ها از تکنولوژی های مختلفی برخوردار هستند؛ به همین دلیل بایستی کاربر شبکه، وابسته به عملکردش نوع این ابزار را انتخاب و مشخص کند. همچنین از امنیت بسیار بالایی برخوردار می باشند؛ به همین علت هک و نفوذ بر آن ها خیلی سخت و مشکل است.
هاست ها، مهم ترین مشخصه در سرور مجازی هستند؛ لذا گیرنده و فرستنده اطلاعات در سرور مجازی می باشند. هاست، تمام اطلاعات موجود در وب سایت ها را مدیریت می کند ؛ بنابراین در صورت قطعی برق یا نوسانات الکتریکی، باز هم می تواند با قدرت اطلاعات را حفظ کند و به مخاطبان وب سایت نمایش دهد.
انواع هاست سرور
همان طور که در قسمت های پیش نیز گفته شد، هاست مهم ترین بخش در سرور می باشد. اگر هاست ها در شبکه های اینترنتی وجود نداشتند؛ مسلما اطلاعات به خوبی رد و بدل نمی شد؛ چرا که بایستی همواره کامپیوتر ها و رایانه ها از نظر حجم و نوع سیستم ارتقا پیدا کنند، تا توانایی بارگذاری اطلاعات را داشته باشند.
هاست ها از نظر سیستم عامل به دو دسته، هاست اشتراکی و هاست اختصاصی تقسیم بندی می شوند. هاست ها با این که از نظر عملکرد و مکانیسم با همدیگر متفاوت هستند؛ اما یک هدف را دنبال می کنند. بنابراین بایستی شما برای راه اندازی وب سایت مورد نظر تان از انواع هاست بهره بگیرید.
هاست اشتراکی، همانطور که از نامش مشخص است، برای سرور های عمومی استفاده می شود. امنیت و سرعت عملکرد این نوع از هاست ها ضعیف است؛ لذا کاربران بسیاری با استفاده از این ابزار در سرور های مجازی فعال هستند.
به همین علت، بیشتر برای کاربران نوپا که هنوز مخاطبان خود را پیدا نکرده اند؛ مناسب می باشد. سرور اختصاصی ، یکی دیگر از ابزار های الکترونیکی محبوب می باشد. هاست های اختصاصی علاوه بر ایجاد یک سیستم عالی در شبکه های اینترنتی، سیستم را بهینه می کنند.
هاست اختصاصی، سرور های تحت پوشش خود را از نظر بروز رسانی افزار ها، امنیت، دفع حملات سایبری و پشتیبانی در بهترین شرایط نگهداری می کند؛ زیرا در تمام ساعات شبانه روز، یک گروه متخصصین شبکه بر وب سایت های اختصاصی نظارت می کنند.
کدام یک از هاست های اختصاصی بهترین هستند؟
هاست های اختصاصی با برند های خارجی و داخلی بسیاری در بازار به فروش می رسند. شما باید قبل از خرید هاست در رابطه با فعالیت و کارکرد هر کدام اطلاعات موثقی به دست بیاورید؛ تا خریدی سودمند و به صرفه برای کسب و کار تان به دنبال بیاورید.
لینوکس، یکی از برترین هاست های اختصاصی می باشد. این هاست از تمام وب سایت هایی که محتوای آن ها بر حسب PHP برنامه ریزی شده است؛ پشتیبانی می کند. هم چنین قابلیت پشتیبانی کردن از نرم افزار های مشهوری همچون وردپرس و جوملا را نیز دارد.
هاست ویندوز، یکی دیگر از انواع هاست اختصاصی می باشد. این هاست بر روی تمام سیستم ها نصب می شود. قدرت و عملکرد هاست ویندوز فوق العاده است. بنابراین برای ارتقاء وب سایت ها و کسب و کار های اینترنتی مناسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید